.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

torsdag 13. mai 2010

Bursdagskort til jente.


Det har vært mange bursdager i familien i april måned, så da laget jeg en del kort som jeg desverre ikke tok bilder av. Dette kortet laget jeg for et par uker siden og det er vel første gang jeg har brukt maskerings teknikken men ikke den siste;-)  Jeg bør bli flinkere til å øve meg på distress malingen for jeg merker det går for lang tid mellom hver gang, selv om jeg liker det veldig godt:-)
Click on the picture for a close-up.
Innsiden med gratulerer med dagen sangen.

Resepi:

* Cardstock: Bazzill - Monocromatic
* Pattern Papers: Imaginisce - Love is in the air
* Stamps: Magnolia - Peachy Tilda + Open Gate / text stamps from Stempelglede and Norsk Stempelblad
* Embellishments: Flowers - Papirloftet, charms from a blogfriend, Stickles: Star Dust + Yellow
* Tools: Spellbinders Nestabillities Classic Scallop Circles
* Coloring: Distress Ink Refill on Aquarelle 200 g/m2

Tusen takk for at du besøker bloggen min!!
Jeg blir så glad for det:-))
Ha en koselig kveld!  Klem fra Astrid:-)

Thank you so much for visiting my blog!!

I really appreciate that:-))
Hugs, Astrid:-)

En uventet bursdagsgave i posten:-))


Jeg er litt treg av meg (!!!) men bedre sent enn aldri er ett motto som jeg er en ivrig tilhenger av;-))  Fikk en kjempekoselig hilsen i postkassen på bursdagen min som jeg ble så glad for!!  Et nydelig kort med en herrrrlig "gottepose" vedlagt;-)))  Ja rene snadderen for en kortlager....hi hi hi.  Har selvfølgelig takket henne tidligere, men en god ting kan ikke sies for ofte..........så tusen takk igjen for det nydelige kortet og gaven jeg fikk fra deg snille Gry-Heidi :-))

On my birthday in march i received this lovely card from a very nice blogfriend of mine:-)) And inside the card was this little bag with some fabulous embellishments as ribbon, charms and flowers:-))

Det nydelige kortet. / The lovely card she sent me.
....og "gotteposen"....;-)) /....and the "yummi" little gift bag;-))

Award, dårlig samvittighet og kommentar verifisering....



Hei kjære bloggvenner!!

Nå er det lenge siden sist jeg la ut noe jeg har laget så nå må jeg bare ta meg isammen og komme i gang igjen;-))  Men først har jeg noen tanker å dele med dere angående....AWARD.

Har du lest dette innlegget i Randi`s blog??
Da jeg leste det første gang for en liten stund tilbake; ja så følte jeg en utrolig lettelse!!  Hvorfor?....jo, fordi jeg skjønte at det ikke bare er jeg som sliter i forhold til alt arbeidet med awardene en får. Randi satte ord på hva jeg selv har følt på og hatt kjempedårlig samvittighet for!! 

Jeg har fra første gang jeg fikk en award, og frem til den siste jeg har mottatt, kjent både glede og blitt rørt over at noen av mine bloggvenner ville gi den til meg; fordi de satte pris på meg og det jeg lager.
I starten var jeg svært samvittighetsfull og engasjert i å gjøre det som fulgte med awarden og så sende den videre.

Men etterhvert begynte jeg å føle på dårlig samvittighet for at jeg ikke greide å ta de unna og at de ble liggende på vent, eller at jeg brukte så mye tid på de som jeg heller ville ha brukt på å kommentere i blogger rundt om kring. Synes det er veldig mye arbeid med disse awardene med tanke på å linke til alle du gir den til, samt legge igjen kommentarer også.

Den dårlige samvittigheten har virkelig plaget meg, og om det er noen av dere som jeg har glemt å takke eller ta imot og sende videre award ifra.....ja så håper jeg du kan ha meg unnskyldt for det har ikke vært meningen!!!

Desverre så fikk jeg meg ikke til å gjøre noe med det før jeg leste Randi`s innlegg. Hun satte ord på denne dårlige samvittigheten jeg gikk og kjente på, og formidlet den til dere. Takk for det Randi!!!
Tusen hjertelig takk for alle awarder og gode oppmuntrende ord som har fulgt med de!! Det har gledet meg så mye, men jeg orker ikke å gå med denne dårlige samvittigheten over å ikke greie å følge de opp lenger. Håper ikke jeg oppleves likegyldig til de.... for det er jeg ikke!!

Jeg håper dere forstår hvorfor jeg følger Randi`s eksempel og setter inn dette bildet i bloggen min:
-----------------------------------------------------

Og når jeg først er i gang.....så kommer jeg med et lite hjertesukk ang det å kommentere under innlegg.

Helt i starten da jeg var ny her inne hadde jeg på -ordrebekreftelse- eller -kommentar verifisering-, slik at alle som kommenterte på mine innlegg måtte da skrive de bokstavene som kom opp på verifiseringen. Dette hadde jeg, egentlig uten å være klar over det, inntil en bloggvenn fortalte meg om dette. Hun anbefalte meg å fjerne det og jeg gjorde det selv om jeg var litt skeptisk med tanke på spam og useriøse kommentarer.

I løpet av det året jeg har vært her inne har jeg fått to kommentarer som jeg slettet p.g.a innhold som ikke var relatert til min blogg (reklamerte for smykker + en bedrift). Skulle ønske at flere gjorde det enklere å legge igjen kommentarer!! Det er ikke noe problem å sikre seg om en er redd for det, og det er flere valg der også:-))

Om du ønsker å gjøre det enklere for nye og gml bloggvenner å kommentere hos deg; så gå inn på -Innstillinger- og deretter -Kommentarer-. Her kan du se den innstillingen du har og eventuelt endre den om du vil.  Prøv deg gjerne frem!!

Jeg har f.eks. under -hvem som kan kommentere-...krysset på -registrerte brukere- og unngår derved at anonyme kan kommentere hos meg.

I feltet under som gjelder -plassering av kommentarskjemaet- har jeg krysset av for forgrunnsvindu ....av den enkle grunn at det da kommer opp et eget vindu til å kommentere i samtidig som jeg kan se kortet jeg vil kommentere.

Under -kommentarmoderering- kan du f.eks krysse av for at du ønsker å godkjenne kommentarene før de publiseres.  Som sagt, bare å prøve seg frem:-)) 

Puuuhhhhh.....er vel kanskje ikke mange som har lest så langt ned....*ler*....men jeg måtte bare lufte "hjertesukket" mitt;-))

SAY NO TO WORD VERIFICATION PLEASE!!!!!

Click here to read more about it.