.

The blog is under editing ! Bloggen er under redigering !

Sider

tirsdag 24. juni 2014

Jeg sa jeg var glad i rosa......

.....i det forrige innlegget mitt ;-) ......så her kommer enda ett konfirmasjonskort i rosa :-)   Siden jeg har hatt så lang bloggpause så har det samlet seg opp noen kort. Dette er ett av dem. 

Her kommer et lite bilderas ;-)

Mine kort måler vanligvis 15x15 cm men dette kortet måler 17.5 x 12.5 cm. Mønsterpapiret husker jeg desverre ikke i farten så det må jeg skjekke opp. Om noen kjenner det igjen så gi gjerne en lyd :-)
Diesen jeg har brukt på dette kortet er fra Spellbinders Nestabilities, "Elegant Labels Four". På tekststempelet har jeg brukt en dies fra Spellbinders Nestabilities "A2-Devine Eloquence".
Til dekor: blomster, hjerte charms, sommerfugl i stoff, halvperler og glitter. Grenene under blomstene er stanset ut med Punch Bunch Medium Fern.
Detter er en Sizzix die fra Tim Holtz  "Sewing Room". Stanset den ut i kartong først og klippet av deler oppe og nede på "utstillingsdukken". Deretter stanset jeg den ut i mønsterpapir som jeg klippet til en overdel. Skjørtet er laget av en papir doily som jeg har brettet. Lagt glitter på mønsterdelen.  
Teksstempel fra Stempelglede og platen "Til Konfirmanten".
Sko diesen er fra Marianne Design "Pump" (Stiletto Shoe). 
På innsiden har jeg kun brukt den største delen fra "Elegant Labels Four". Har bevisst latt det være ekstra god plass til å skrive i dette kortet. Til venstre har jeg brukt en punch fra Martha Stewart "Daisy Deep Double Edge Punch " til å lage et belte midt på siden hvor en kan feste en pengegave bak. 

 Jeg hadde bare en krøllete 200-lapp når jeg skulle ta bildet ;-)

På baksiden har jeg brukt en nydelig dies som ramme til mitt personlige stempel. Denne diesen er også fra Spellbinders Nestabilities "A2-Divine Eloquence".

*******

Takk for at du titter innom bloggen min   


Ha en fin kveld :-)





Jeg deltar på følgende utfordringer:


http://etttrykk.blogspot.no/  - Blomster - 25.06.

http://kortudfordring.blogspot.no/ - Sommerfugl eller blomster - 31.06.

http://stampartic.blogspot.no/ - Sommer - 23.08.

(tenker på sommer i forbindelse med konfirmasjons og sommerlige klær)